dinsdag 15 april 2014

Kaartje voor een zieke collega.

Afgelopen week een kaartje gemaakt met de vlinderstempel van Art Journey Ik heb een blauwe kaart op maat gesneden, op een witte strook de vlinders gestempeld. De vlinders nogmaals gestempeld en ingekleurd met Distress markers, heerlijke stiften om in te kleuren. De vlinders uitgeknipt en opgeplakt met foamtape. Het wit opgevuld met een achterkantje van een houten rondje en blauwe Distressinkt. Afgewerkt met 2 randjes Washi tape.
 
 
De kaart heb ik nog even laten liggen, had geen tijd en inspiratie om een enveloppe te maken. Vanavond door mijn voorraad papier heen gegaan en gevonden wat ik nodig had. Met de enveloppen punch de enveloppe gemaakt en deze bestempeld met de vlinders en deze ingekleurd. Ook hier de rondjes gestempeld met distressinkt.


De kaart en enveloppe doen mee met de Art Journey Challenge 44 Mail Art
Zo te zien had ik veel inspiratie de afgelopen week. Een van mijn doelen is om meer tijd voor mijzelf te nemen en dat is deze week gelukt ondanks mijn drukke volle week op mijn werk. Heerlijk om alles even op deze manier los te kunnen laten.
 
Bedankt voor je bezoekje op mijn blog. Nog een fijne avond, groetjes Marianne.
7 opmerkingen:

 1. Ik kan wel zien dat het enveloppe punch board bij jou echt goed bevalt... mooi zijn je enveloppen en de kaarten weer! Ik stempel en gebruik washitape op de enveloppen, maar ik stuur ze dan ook op en zou bang zijn dat zo'n vlinder verloren gaat... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog zo'n leuke enveloppe met kaart, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi Marianne! Prachtige combi zo. Jouw collega voelt zich vast een stuk beter nu, in ieder geval is zij/hij vast erg blij ermee. Bedankt voor het weer mee doen aan onze challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. schitterend wat mooi met dat blauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuke kaart en envelop! Bedankt voor je 3 bijdrages!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi Marianne , kleuren passen goed bijelkaar !
  Lieve groet tante Rini

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje achter laat. Ik ben er blij mee.

Bedankt en de groetjes van Marianne