zaterdag 27 september 2014

Art Journey Challenge 49: Vierkantjes




Met deze fotolijst doe ik mee met de Art Journey Challenge 49. Ik had ooit eens deze grenen lijst gekocht met deze 3 vierkantjes. Er niets mee gedaan tot ik een ander grenen  lijst geverfd had met de decoratie verf van de Action. Art Journey  heeft deze maand vierkantjes als challenge en toen was het idee geboren. Wel iets heel anders als mijn kaartjes en atc's. Zelf vind ik het een geslaagd project.


Ik heb de lijst geverfd met de decoratieverf van de Action. De passe-partout bestempeld met Momento Black inkt en met Distress inkt ingekleurd. Zwart papier achter de passe- partout  geplakt voor de achtergrond.
Met de stempels van Art Journey: Diva, Chess en Man gestempeld, gemaskerd en ingekleurd op aquarel papier. Deze op maat gesneden en met foamtape op de passe- partout geplaatst . Hier en daar het een witte gel pen wat accenten erop gezet, kleine en grote bloemen geplaatst.
Op een acrylblok wat bruine Bister gestrooid en nat gemaakt. Dit geverfd op aquarelpapier en bestempeld met een Art Journey achtergrond stempel. De letters Familie uit gestanst  met het Abc van Tim Holz en aan de onderkant opgeplakt.





Bedankt voor het bezoeken van mijn blog. Een fijn weekend toegewenst, groetjes Marianne.

3 opmerkingen:

 1. Prachtig stempelwerk Marianne...en wat een mooie kleuren heb je gebruikt!
  Goed weekend, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super hoe zo'n lijst een zo mooie metamorfose heeft ondergaan! Fijn weekend, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee, de stempels en je stempelwerk zijn een lijstje waard!
  Groetjes, Antonia

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje achter laat. Ik ben er blij mee.

Bedankt en de groetjes van Marianne