zaterdag 4 oktober 2014

Oud en nieuw.

Wij hebben vorige week en schoenkastje van Ikea gekocht voor in het halletje. De schoenen stonden niet zo netjes  Er hingen nog schilderijtje met safari afbeeldingen. Deze was ik een beetje zat na een jaar of 10 hier tegen aan gekeken te hebben. Niet getreurd maar met een kalender met het romantische buitenleven en 2 grote vellen gebroken wit fotokarton  kom je al een heel end. Vanmiddag hier mee aan de slag gegaan. De lijsten opengemaakt en de oude afbeeldingen verwijderd, de nieuwe printen en het fotokarton op maat gesneden. Lijsten en het glaswerk schoongemaakt en alles er weer in gedaan.  Wil nog wel de lijsten verven, weet alleen nog niet welke kleur.Ik ben heel blij met het nieuwe resultaat.
Ook zijn we vanmiddag naar de nieuwe Markthal in  Rotterdam geweest. Veel te druk en warm dus maar heerlijk naar de grote buiten markt. Daar heb ik de mooie bloemen gekocht.
 
 

 
Tot zover mijn creatieve dag. Bedankt voor het bezoek op mijn blog, groetjes Marianne.
 

1 opmerking:

  1. Soms geeft een nieuw ding zoveel energie en ideeën om meer te veranderen... Mooi ziet jullie hal er zo uit! Geniet ervan! Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje achter laat. Ik ben er blij mee.

Bedankt en de groetjes van Marianne