zaterdag 29 november 2014

Take time........

 
Gisteren een mailtje gehad van Tric Oskam die aan mij vroeg of ik ook naar de workshop van de 5 jarige Kicostamps zou gaan. We kunnen elkaar dan weer eens ontmoeten en ik kon gelijk mijn kerst atc's mee terug nemen. Zo gezegd, zo gedaan dus. Straks op mijn gemak de mooie kerst atc's goed bekijken.
 
Vandaag naar de workshop geweest bij de jarige Kicostamps. Het was heel gezellig leerzaam. Natuurlijk ook weer eens het een en ander gekocht!!!!!( ik heb nog niet zoveel)
Het bovenstaande kaartje gemaakt naar aanleiding van de workshop die Yvonne van Hoof heeft gegeven. Bedankt Yvonne voor het plezier wat je mij hebt gegeven en voor de goede duidelijke uitleg.
 
Ik heb op aquarelpapier een masker gelegd, de pasta eroverheen gedaan. Dit goed gedroogd, de kaart weer nat gemaakt met de waterspray. 2 kleur Dylusion inkt eroverheen gespoten. Dit weer gedroogd, het masker er weer op gelegd en met een babydoekje gedept. Hier en daar met de gel pen wat accenten erop gezet. De danseres en de tekst
stempel erop gezet.  
De kaart op zwart gemat en afgewerkt met een lintje. Het geheel op een gele kaart geplakt.
 
Ik heb weer een fijne zaterdag gehad, veel bekende mensen ontmoet, Conny, Rosita, Yvonne, Marja, Trix, Helma, Eva  en vele anderen.Vond het fijn jullie gezien te hebben.
 
Bedankt voor jullie bezoek, ik wens jullie een fijn creatief weekend toe. Groetjes Marianne.

2 opmerkingen:

  1. Mooie effecten op deze kaart Marianne...leuk dat je zo'n fijne dag hebt gehad!
    Alie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er leuk uit. Fijne dat het gezellig was; jammer dat het samenviel met mijn dochters kampioenswedstrijd; die ging toch echt voor... Fijne zondag verder, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje achter laat. Ik ben er blij mee.

Bedankt en de groetjes van Marianne