maandag 31 maart 2014

Tags gemaakt.

Op de valreep en tussen de bedrijven door nog een aantal tags gemaakt. Bij deze heb ik papier gebruikt van Ranger. Op mijn craftsheet wat distressinkt gebruikt en wat nat gemaakt. Het papier er door heen gehaald en gedroogd met de heattol.
De stempel is van Joy, postcard met vlinder. De stempel 2 maal afgedrukt en bij de 2e afdrukt de vlinder uitgeknipt en er opgeplakt. de tags met een lintje, bloemetje en ander stempeltje afgewerkt.
 
Ook de dames gemaakt, dit is een stempel van mijn moeder. Op wit papier de dame gestempeld en gemaskerd. Gesponsd met distress inkt en afgewerkt met de andere stempels. Alles ingekleurd met distress inkt.
 
Bedankt voor jullie bezoek op mijn blog. Een fijne dag toegewenst. Groetjes Marianne.

donderdag 27 maart 2014

Kaartje gemaakt.

Naar aanleiding van een kaart in de Art Specially van Mariette van Leeuwen heb ik een kaart gemaakt.
Ik heb papier gebruikt van Ranger. Eerst met maskertape afgeplakt. Op een craft sheet 3 kleuren distressinkt gebruikt en het papier eroverheen gehaald. Nogmaals nat gemaakt met een sproeiflesje en gedroogd met de heattol. De volgende stempels zijn van Art Journey, swilrs in de hoeken, bloemen onderaan de kaart het het rondje met de tekst. De vlinder is van Joy, deze heb ik apart gestempeld op met distress inkt bewerkt papier. Uitgeknipt en erop geplakt met glue dots.
Bedankt voor je bezoek aan mijn blog, nog een prettige avond, groetjes Marianne

woensdag 19 maart 2014

Stampinback Challenge Maart 2014

 

 Met deze kaart doe ik mee met de uitdaging van Stampingback Challenge maand Maart. Het is de bedoeling om een achtergrond te maken van een stencil. Ik heb de stempel erop gezet met Archifel black en gemaskerd. Ik heb de stencil erop gelegd en met Distressinkt ingekleurd, wat wit was op de kaart lichtjes gesponsd met wat over was van het inkleuren. Met de waterkwast wat druppels gemaakt en deze wat laten uitlopen, gedroogd met de heattol. Een spinnenweb en libel erop gestempeld. De dame ingekleurd met distress inkt. Alles gemat op een lichtgeel papier en dit op een tint donkerder kaart geplakt.

                                                   
Bedankt voor je bezoek op mijn blog. Een fijn dag toegewenst, groetjes Marianne

zaterdag 8 maart 2014

Een zonnige dag.

Dit kaartje gemaakt met het restant papier van de eerdere kaart. Ik heb een atc formaat gebruikt en deze gestempeld. Ik heb de libel van Magenta gestempeld met Stazon inkt en gemaskerd. De rand gestempeld met Distress inkt, hierna de kaart voor de helft gemaskerd vanaf  de rand van de stempel. De libel ingekleurd met Disterss inkt. De bloemen stempel van Art Journey gebuikt voor de rondingen.
Alles gemat op zwart en roze/rood papier. De tekst is van Stampinback en er met Stazon inkt erop gezet.
De kaart doet mee met Challenge 39 van Crasy for Cas.
 

Ik  had nog papier over en ook gelijk een bijpassende enveloppe gemaakt. Ook deze op dezelfde manier gestempeld met Stazon inkt.
 
Bedankt voor het bezoeken van mijn blog. Ik wens jullie een zonnige dag toe, groetjes Marianne
 

donderdag 6 maart 2014

Sending Caring Thoughts



Een kaartje gemaakt voor mijn buurvrouw. Bij Crazy for Cas is deze sketch de challenge van de maand Maart. Ik heb een ronde bloemen stempel gebruikt van Hero Arts, de tekst is van dezelfde sheet.  Deze 2 maal afgedrukt voor de helft en in het midden een randje getempeld. Met 2 kleuren de kaart ingekleurd met Distress inkt.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog. Een fijne dag, groetjes Marianne

woensdag 5 maart 2014

Mijn dag helemaal goed.

 
Deze atc in de maand Januari gemaakt voor de atc- stempelgroep. Ik ben met deze uitgekozen om een maandtechniek te lanceren. Nu is hij ook uitgekozen op het Magentablog in de spotlight te staan. Zoals jullie begrijpen ben ik hier heel blij mee.

Bedankt voor het kijken op mijn blog. een fijne avond, groetjes Marianne