vrijdag 24 oktober 2014

Kaartje voor de jarige Sandra.


Een verjaardagskaart gemaakt voor Sandra, een oud collega die ik al meer als 15 jaar ken. De datum kan ik goed onthouden want zij is een dag na mij jarig.
De stempel van de dame is van Stampinback, gestempeld met Momento black en ingekleurd met Distress markers, een verjaardagscadeau van mijn ouders. Voor de achtergrond een stencil gesponsd met Distress inkt. De gefeliciteerd stempel is van Different Collors, getempeld met Vidi inkt. 3 verschillende grote en kleuren blauwe bloemetjes gebruikt voor de afwerking.

Bedankt voor je bezoek op mijn blog, groetjes Marianne

donderdag 16 oktober 2014

Verjaardag

Onze zwager wordt deze week 50 jaar. Hiervoor een speciaal  kaartje gemaakt.
 
De stempel heb ik van mijn moeder geleend, deze afgedrukt met Archival inkt zwart.
Alles in gekleurd met de Distres markers.  De cijfers uitgestanst uit het cijfer en acb van Tin Holz. Ik heb de afbeelding en de blauwe achtergrond uit gestanst met 2 verschillende mallen.  Dit alles weer op een kaart geplakt. Ik hoop dat mijn zwager de kaart leuk vindt.
 
Bedankt voor jullie bezoek en tot een volgend bericht van mij. Groetjes, Marianne
 

zaterdag 4 oktober 2014

Oud en nieuw.

Wij hebben vorige week en schoenkastje van Ikea gekocht voor in het halletje. De schoenen stonden niet zo netjes  Er hingen nog schilderijtje met safari afbeeldingen. Deze was ik een beetje zat na een jaar of 10 hier tegen aan gekeken te hebben. Niet getreurd maar met een kalender met het romantische buitenleven en 2 grote vellen gebroken wit fotokarton  kom je al een heel end. Vanmiddag hier mee aan de slag gegaan. De lijsten opengemaakt en de oude afbeeldingen verwijderd, de nieuwe printen en het fotokarton op maat gesneden. Lijsten en het glaswerk schoongemaakt en alles er weer in gedaan.  Wil nog wel de lijsten verven, weet alleen nog niet welke kleur.Ik ben heel blij met het nieuwe resultaat.
Ook zijn we vanmiddag naar de nieuwe Markthal in  Rotterdam geweest. Veel te druk en warm dus maar heerlijk naar de grote buiten markt. Daar heb ik de mooie bloemen gekocht.
 
 

 
Tot zover mijn creatieve dag. Bedankt voor het bezoek op mijn blog, groetjes Marianne.