zaterdag 18 april 2015

Tag groen/ geel.

 
Voor het Art Specially Event maak ik meestal iets speciaals. Dit om mede stempelaars te bedanken voor alles wat zij laten zien op hun blogs, ik krijg hierdoor veel inspiratie. Ik had er 5 gemaakt waarvan er gelijk al 2  weg waren toen ik ze aan mijn moeder en haar vriendin liet zien afgelopen zaterdag. Nu nog 2 nieuwe gemaakt voor stempelaars die ik op het Event heb gemist en toch wil bedanken. Ieder jaar kies ik steeds iemand anders uit waaraan ik iets geef.
 
Ik heb op aquarelpapier de tulp afgedrukt, gemaskerd en dit nog 2 maal gestempeld met Archivel Jet Black. Ingekleurd met Dirtress markers en wat gele Brusho erop gestrooid, het geheel nat gesproeid met water. Dit even laten zitten en laten uitlopen, hierna gedroogd met de Heattol. Hier en daar de teksten en vlindertje gestempeld. Het lijntje met een zwarte fijn schrijver erop gezet.
Alle stempels zijn van het Stempel Atelier.

                      Bedankt voor jullie bezoek, een fijne dag toegewenst. Groetjes Marianne.

3 opmerkingen:

 1. Hey Marianne, dat is een leuk initiatief! en ik ben er super content mee hoor!! Ik was blij verrast, dus kijk maar uit naar je ruil ATC he :-)
  Groetjes en een fijn weekend, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, als ik dit zo lees, ben ik helemaal blij met de mooie tag dat ik van je kreeg..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik blijf het een mooi idee van je vinden en geniet nog steeds van de mooie tag die ik vorig jaar van je kreeg... Deze ziet er ook weer prachtig uit! Fijn weekend verder, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje achter laat. Ik ben er blij mee.

Bedankt en de groetjes van Marianne